Australian Gold

Australian Gold Adorably BlackTM

Een betoverende en verleidelijke kleur met de nieuwe Adorably Black. Deze 35 x “Delightfully Dark Bronzer” is een heerlijke combinatie van natuurlijke bronzers en hoogwaardig DHA voor een directe en natuurlijke bruine teint die extra lang blijft. De “Beet & Berry” smoothie zit vol krachtige antioxidanten die voeden en verzorgen en helpen om je huid er jonger en strakker uit te laten zien. Pure hennepzaadolie en de “Selfish Skin Softener” helpen om je huid zijdezacht en glad te laten aanvoelen. Een mooie tropische teint en een meer dan uitstekende huidverzorging, wat wil je nog meer? “Wild Berry Punch” geur. Flacons 250 ml, sachets 15 ml.

 

 

 

 

Australian Gold AcceleratorTM Extreme

Unieke mix van natuurlijke en cosmetische bronzers voor een optimaal bruiningsresultaat. Chicorei en zwarte walnoot extracten zijn topingrediënten voor een direct zichtbare donkere kleur en geconcentreerd DHA is in ruime mate toegevoegd voor een kleur die zich blijft ontwikkelen en ook langer aanhoudt. Het “Biosine Complex” (tea tree en olijfolie met ProVitamine B5) stimuleert de melanine aanmaak waardoor je beter en sneller kleurt. Aloë Vera voor perfecte hydratatie, zonnebloem en hennepzaad olie voor een gezonde huid die beter bruint, en vitamine E helpt huidveroudering tegen te gaan. Met ATO. De befaamde “Cocoa Dreams” geur. Flacons 250 ml, sachets 15 ml.

 

 

 

 

Australian Gold Cheeky BrownTM

Wie regelmatig Cheeky Brown gebruikt, zal beslist in z´n nopjes zijn. Want Australian Gold heeft de bruiningsformule verbeterd, waardoor je nog sneller een donkerdere kleur kunt realiseren. Henna, karamel en betacaroteen geven je direct die mooie bruine kleur. “Herbal DNA” zorgt voor een optimale vochtbalans en bevat krachtige antioxidanten die helpen huidveroudering tegen te  gaan. Door het “Biosine Complex” houdt je kleurtje langer aan en “Silky Skincare” (Aloë Vera en een mix van vitaminen) is een pure weldaad voor elke huid. Verantwoord bruinen en gelijk je huid verzorgen, da’s toch ideaal? Tropische “Cocoa Dreams” geur. Flacons 250 ml, sachets 15 ml.

 

 

 

 

 

Australian Gold Dark SideTM

30-voudige “Relentlessly Dark Bronzing Lotion”. Een combinatie van natuurlijke bronzers, Macadamia olie en geconcentreerd DHA voor een mooie, egale bruine kleur. De “Color Allicance Blend” (zwarte truffel en witte thee extracten) zuiveren, herstellen en hydrateren je huid zodat je kleurtje langer aanhoudt. Deze formule, die ook o.a. calcium en kalium bevat, helpt huidveroudering tegen te gaan. Hemp Seed oil (met Omega 3 en 6) verbetert de huidelasticiteit. Saffraan en olijfolie, vitamine A/E en ProVitamine B5 dragen bij aan een gladde, zachte, jongere en goed uitziende huid. Met ATO. “Bourbon Berry” geur, met o.a. cassis, musk, bourbon, vanilla cream en fruitelementen. Flacons 250 ml, sachets 15 ml.

 

 

 

\

Australian Gold Deviously BlackTM

Dit is echte BRONZING POWER! Een 45-voudige bronzing formule voor een ongekend snelle en mooie bruining. En natuurlijk met de bekende Australian GoldTM huidverzorging. De “Twisted Skincare Cocktail” (o.a. vitaminen, voedende oliën en absintextracten) zuiveren, herstellen en verzorgen de huid. De “Skin Softeners” geven je huid een gezonde veerkrachtige uitstraling en hemp seed olie conditioneert de huid, houdt het vochtgehalte op peil en zorgt voor een kleur die langer blijft. Frisse unisex “Mesmerizing Oasis” geur. Flacons 250 ml, sachets 15 ml.

 

 

 

 

 

Australian Gold Accelerator

Dé wereldberoemde basislotion! Uitstekende bruiningsformule, met o.a. vitamine A en E, natuurlijke plantenextracten, het Biosine ComplexTM
en CellmoistTM. En ook nog eens bijzonder vriendelijk geprijsd. Verkrijgbaar als lotion of spray. Flacons 250 ml, sachets 15 ml.